blank

Lisa Nilsson har publicerat en lönelista där fyra av fem platser upptas av Spotifys chefer.

blankLisa Nilsson själv får två öre per spelning/streaming som en jämförelse.

Det är alltså fyra av fem i topp lönerekordare från Spotify.
Som sagt.. Var är min avkastning på mina miljoner streamar?
Jaså…? Är det DET DÄR som är mitt arvode..?
Åh! Hurra! Jag kan helt samvetslöst finfika med köpekaffe på lokal. Wow. Fancy. Hygglo.

Lisa Nilsson

– Jag tjänar så lite från Spotify att jag inte ens räknar med det i mina årsbudgetar. Det blir snarare som en överrasknings-bonus. Jag tjänar min trygga inkomst på att stå på scen, säger Lisa Nilsson till Aftonbladet.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här