blank

Ett falskt twitter-konto kunde posta flera rasistiska inlägg under flera timmar, trots att det rapporterades av flera användare. Inledningsvis så svarade Twitter att kontot inte bröt mot några regler.

Kontot hade en falsk bild, ett falskt namn och under flera timmar postades rasistiska inlägg, med n-ordet, där svarta pekades ut för att vara delaktiga i attackerna mot judar i New York.

Trots anmälningar och innehållet i inläggen så svarade Twitter att kontot inte bröt mot den sociala tjänstens regler.

Till slut, efter flera timmar så stängdes kontot ned.

CNN


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här