blank

Det var ett tag sedan men nu anmäler sig David Kostin, Goldman Sachs, som ny domedagsprofet när det gäller Apple. Håll i er nu – under 2020 så kommer en tredjedel eller mer av Apples samlade börsvärde att försvinna och företaget är dömt att gå under.

Wow! Det var en analys som heter duga det!

Saken är den att David Kostin anser att Apples aktie är kraftigt övervärderad – marknaden har bara inte förstått det ännu.

Foremost among those companies is the biggest name on the market. Apple has doubled in value in a year, stretching its market cap to $1.3 trillion, and Kostin says the rally — which included a 31.5% surge in the fourth quarter — has gone way too far.

Business Insider (betallänk)

Återkomma

Låt mig tillägga att jag, garanterat, kommer att återkomma till David Kostin, under de kommande månaderna för antingen har karln rätt och i så fall är han tämligen ensam om att ha kommit fram till denna slutsats, just nu. Andra analytiker tror tvärtom att Apple kommer att fortsätta att vara en av USA-börsens största och viktigaste finansiella motorer.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här