blank

Hon heter Lisa Page är före detta advokat inom FBI. Hon är den Lisa Page som skickade meddelanden till FBI-agenten Peter Strzok som ibland citeras av Donald och som tas som att det existerar en konspiration mot honom och hans administration. Peter Strzok, Lisa Page och deras meddelanden har blivit politiska slagträn.

Lisa Page har inte givit några intervjuer, inte kommenterat alla Trumps uttalanden och påhopp – i två år – men när presidenten spelade ut en orgasm inför sina anhängare i oktober i år så fick Lisa Page nog. Det var hennes orgasm som landets president spelade upp.

“I had stayed quiet for years hoping it would fade away, but instead it got worse,” she says. “It had been so hard not to defend myself, to let people who hate me control the narrative. I decided to take my power back.”

The Daily Beast

Donald Trump har upprepade gånger hävdat att han avlyssnats, att FBI konspirerat mot honom – utan att kunna prestera att enda bevis. Donald Trump har öppet anklagat Barack Obama för att ha beordrat övervakningen som han påstår ska ha pågått under hela presidentvalskampanjen 2016. FBI har också utrett anklagelserna utan att kunna hitta bevis vare sig för att en konspiration eller att Trump övervakats. FBIs utredning har avfärdats av Trump som en partsinlaga och han har upprepade gånger anklagat Lisa Page och Peter Strzok för att ha haft ett förhållande, vilket är korrekt, och för att ha konspirerat mot honom, vilket det alltså inte finns några bevis för.

The Daily Best har intervjuat Lisa Page och om en situation där hon anklagas, förolämpas och påstås ha begått brott under sin tid på FBI.

The Daily Beast


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här