blank

blankTa oss hem handlar om en av de klassiska brittiska fotbollsklubbarna, Leeds United. Det är en dokumentär inspelad 2018/2019 där filmarna fått tillgång till det innersta, klubbrummet, styrelserummet och de innersta korridorerna under en hel säsong.

Leeds United var en av de riktigt stora klubbarna i Europa innan skandaler, ekonomisk vanskötsel och nedflyttning. Nu återfinns klubben i den brittiska andraligan, Championship, med ny ledning, ny ägare och med en uttalad målsättning att komma tillbaka till högstaligan.

Andrea Radrizzani, italiensk entreprenör och finansman, köpte först halva klubben och sedan andra halvan. Hans första åtgärd var att värva topptränaren Marcelo Bielsa som ska leda Leeds tillbaka till Premier League.

Amazon – Take Us Home


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här