Donald Trump drev under flera år tillsammans med den övriga familjen en välgörenhetsstiftelse – en stiftelse där pengarna skulle gå till välgörenhet men där medel användes för Trumps egen kampanj. Familjen Trump har nu dömts att betala två miljoner dollar i skadestånd för flera lagbrott.

Det handlar dessutom inte om en enskild händelse utan om flera överträdelser där hundratusentals dollar av insamlade medel användes för Trumps kampanj och för andra saker som inte har med stiftelsen att göra.

What’s your favorite act of misusing and/or stealing funds from a charity in this list of violations to whoch the president of the United States of America, Donald Trump, just admitted in the course of paying $2 million in court-ordered damages to resolve a lawsuit filed against him by the New York attorney general’s office?

Slate

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här