Rapporter från Australien och Nya Zeeland säger att Team Rockets chef, Giovanni, nu kan skicka ut en Shadow Zapdos, förutom en Shadow Articuno. Den riktigt stora nyheten är dock att du får en Unova Stone om du besegrar Giovanni.

Uppgifterna om en Shadow Zapdos kommer inte som någon överraskning. Dataminers snappade upp koden redan för ett par dagar sedan.

Pokémon GO: Snart kommer Shadow Moltres och Shadow Zapdos

Rapporter från spelare “down under” – Australien och Nya Zeeland säger nu att Giovanni kan skicka ut en Shadow Zapdos som försvar.

Reddit

Unova Stone

Den riktigt goda nyheten i sammanhanget är att det ser ut som att du kan få en Unova Stone om du besegrar Giovanni.

Found a few videos of Giovanni, on top of the original post, all showing the player received a Unova Stone on top of the 3 medicine bundles (4 Max Revives/4 Max Potions) for defeating Giovanni’s Zapdos team.

Although possible the Unova Stone could just be a 4th reward bundle, it’s highly unlikely given the drop rates.

Reddit

Unova Stone krävs för att utveckla flera av de nay figurerna och det är en typ av sten som Niantic varit allt annat än givmild med. Tvärtom så är det svårt att komma över en Unova Stone. Du får ingen Unova Stone i dueller, du får en möjligen med en massa tur om du snurrar ett stopp sjunde dagen men då slumpmässigt tillsammans med andra andra utvecklingspylar. Oddsen är inte goda för att uttrycka det milt.

Möjligen kan Unova Stone locka fler till att jaga ledarna för Team Rocket och Giovanni för hittills så är mottagandet för de nya funktionerna blandade.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här