Shadow Zapdos och Shadow Moltres har hittats i trafiken till Niantics servrar vilket betyder att vi inom en nära framtid kommer att se dessa båda Pokémons dyka upp i spelet.

Det är en bit kod som skickats ut:

{
   "templateId": "FORMS_V0145_POKEMON_ZAPDOS",
   "formSettings": {
      "forms": [
        {
          "form": "ZAPDOS_NORMAL"
        }, 
        {
          "form": "ZAPDOS_SHADOW"
        },
        {
          "form": "ZAPDOS_PURIFIED"
        }
      ],
     "pokemon": "ZAPDOS"

Det är tämligen tydligt vad koden avser och det skulle kunna ändra vilka Pokémons du ska använda i en duell. Det betyder också att det kan bli ännu mer komplicerat att lösa uppgifter då det handlar om Team Rocket. Just Zapdos och Moltres förändrar inte rekommendationen med att sätta in Tyranitar i dueller med Giovanni men det faktum att Niantic  skickar ut nya Shadow Pokémons hela tiden förändrar förutsättningarna.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här