Jag säljer min tid. Du kan köpa den och om du gör det så vill jag hålla reda på hur mycket tid du har köpt. För det behöver jag ett enkelt, rakt, okomplicerat program som mäter tid. Jag behöver Tyme 2.

Jag har plöjt flera program och appar av den typen. Program som håller reda på din tid, kundens tid och vad du ska ta betalt. En efter en så har de fallit ifrån. De är antingen för enkla eller för komplicerade. Några har klarat sig fram till dess att det blivit dags att dra ut rapporter. Det senaste hade ett sätt att dra ut rapporter per projekt, ett annat sätt för att dra ut månadsrapporter och ett tredje sätt för enskilda kunder.  Efter några veckors irritation kastade jag ut det. Ologiska, illa designade program som retar mig överlever inte och ett i grund och botten enkelt program som valt tre olika sätt för rapporter är ett program där utvecklaren borde sättas i stupstock på stadens torg så att användarna får kasta ruttna tomater på honom.

Tyme 2

Nåväl – Tyme 2 är inte ett sådant program. det är ett enkelt program, rakt på. Det utger sig inte för att vara något annat. Du synkroniserar det via iCloud, du har en version i din Mac, en version i din iPad och en version i din iPhone. Det finns även för din Apple Watch.

Skapa ett projekt eller en kund. Lägg sedan till de uppgifter du gör så räknar Tyme 2 åt dig. Rapporter kör du sedan ut på amma sätt, alla rapporter överallt.

Enkelt, rakt på sak utan krusiduellt.

Är det då snyggt?

Nej, inte egentligen men det är rakt på sak.

Innehåller det en massa finesser?

Inte direkt men det är rakt på sak.

Det mäter tid. Punkt.
Det mäter bra. Punkt.

Utan krusiduller.

Det är Tyme 2 som jag ska ha.

Kostar

Tyme 2 för macOS kostar 29.99 Euro med iOS-versionen kostar 8.99 Euro – under 400 kronor får båda versionerna. Inget abonnemang, ingen prenumeration – betala en gång. Old School.

Utan krusiduller.

Betyg

Program/app: Tyme 2
Utvecklare: Imprint
Pris: 29.99 respektive 8.99 Euro
Betyg:

 

What’s new in Tyme

Version 2019.18:

  • Timings Backup Importer Improvements
  • Fixed a small issue with the status bar menu
  • Small bugfixes & improvements

Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här