– Jag har tänkt på en sak
– Det har du, vad har du tänkt på då?
– Varför skriver du inte mer om spel?

– Jag skriver om men jag skriver inte om alla spel och jag skriver inte om alla plattformar, konsoler eller om hela spelvärlden. Jag skriver om en plattform och två enskilda spel.
– Skulle du skriva om fler spel, säg Playstation och XBox så skulle du få massor av besökare.
– Det tror jag säkert men jag vill inte skriva om alla spel, alla plattformar därför att det inte intresserar mig. Jag skriver om Nintendo Switch därför att jag har en sådan konsol och sedan skriver jag om Wizards Unite och Pokémon GO.  Jag skriver inte om alla spel och testar inte alla spel heller. Macken är inte en spelsajt och kommer  aldrig att bli det heller.
– Vill du inte ha fler läsare?
– Mycket gärna men jag har inte tid att följa spelmarknaden och hela den branschen. Sedan intresserar den mig inte överdrivet mycket. Jag spelar spel, ibland mycket, i perioder men ibland samlar mina spelprylar damm därför att jag har annat för mig. Skulle jag följa och skriva om spelbranschen så skulle det bli ett heltidsjobb och det finns det vare sig ekonomi eller tid till.
– Kan man tänka sig att du skriver lite mer om spel då?
– Inte ens det. Händer det något i spelbranschen som får genomslag bland vanliga användare, så som Wizards Unite och Pokémon GO har gjort så kanske men det förutsätter att jag tycker om spelet och att jag börjar att spela.
– Vad spelar  du för spel då?
– De nyss nämnda, Doom, Zelda sen är det inte så många fler. Jag är inte en spelare som kastar mig över nya spel, tvärtom, så köpte jag Nintnedo Swiotch för att kunna spela gamla spel, som jag spelade för många år sedan.
– Du spelar inga nya spel?
– Inte särskilt ofta. Jag har för lite tid att spela och det gör att Fortnite och allt vad de heter bli för svåra. Jag har för lite tid för att lära mig de spelen.
–  Vad gör du när du inte skriver eller spelar då?
– Jag gör massor av andra saker, reser, umgås med min familj, mina barnbarn och sedan tar mitt jobb en hel del tid.
– Okej, jobb det förstår jag men vänta nu, sa du barnbarn?
– Ja, barnbarn, jag är både morfar och farfar.
– Men alltså hur gammal är du?
– Jättegammal
– Men du spelar Pokémon GO, Doom och en del andra spel?
– Ja, det är några av de spel som jag spelar.
– När du är ute och reser också?
– Speciellt när jag är ute och reser. Jag spelar eller lyssnar på poddar.
– Spelar du inte annars då?
– Jodå, jag spelar men mina barnbarn. mina barn och tillsammans med andra.
– Fasen alltså det är ändå lite coolt även om det är synd att du inte vill skriva om andra spel.
– Tack, hade du inte varit så ung hade kunnat bjuda på en kopp kaffe.
– det är okej, jag dricker ändå inte kaffe.
– Misstänkte det.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här