Donald Trump är inte sen att plocka åt sig äran för det andra gör och när han besökt en fabrik som sätter samman Apples Mac Pro så postar han ett inlägg på Twitter på tre rader – med två faktafel.

Låt oss faktagranska Trumps inlägg:

  1. Det är inte Apples fabrik. Den tillhör Apples samarbetspartner Flex
  2. Fabriken är inte ny. Den öppnade 2013

Vill du vara petig så kan ju också invändas att även om det varit en ny fabrik, även om det var Apples fabrik så torde det vara Apple som öppnat fabriken, inte Trump. I så fall har Trump lyckats med att peta in tre fel i ett inlägg på tre rader.

Swing and a miss mr President!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här