iOS 13 har haft sin beskärda del av buggar och problem. En hel del var fixat i den senaste uppdateringen iOS 13.2 men då tillkom en ny, irriterande bugg där appar stängs ned för aggressivt vilket resulterat i dålig eller ingen multitasking-funktion.

Utan multitasking så kan du inte hoppa mellan appar utan de startas hela tiden om och är inte aktiva i bakgrunden.

Nyligen släppte Apple en betaversion, 13.3, och i den versionen så ser det ut som att multitaskingen faktiskt har åtgärdats. Appar stängs i vart fall inte ned lika snabbt som tidigare vilket betyder att du som användare kan hoppa mellan appar så som det är tänkt.

Det finns ingen lanseringstid angiven för den senaste betaversionen men mot bakgrund av att detta handlar om en stor funktionell bugg så lär en release inte vara långt borta.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här