Facebook meddelar nu att över 100 utvecklare brutit mot reglerna och använt information om grupper. Följer detta tillkännagivande mallen så kommer snart ett nytt besked – det var långt fler utvecklare och detta besked kommer på en fredag.

Det är så det brukar gå till. Facebook meddelar först att deras interna kontroller visar hur deras kunder och annonsörer missbrukat en funktion eller insamlad information. Sedan anges en siffra som sedan kommer att växa högst markant i nästa meddelande från Facebook – som regelmässigt publiceras en fredag.

På fredagar får nämligen nyheter av den här typen mindre uppmärksamhet.

Facebook


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här