blank

Wayfarer, Niantics nya lösning för att recensera, sätta betyg på och för att föreslå nya Pokéstops och Gym rullas nu ut globalt till alla på nivå 40 i spelet.

Innan du släpps in så måste du klara en serie frågor – du måste bli godkänd. Missar du så får du göra om testet, missar du igen, så får du en ny chans om 30 dagar och missar du då gen så får du inte tillgång till Wayfarer.

Trainers,

We’re excited to announce the worldwide rollout of Niantic Wayfarer, a tool for determining PokéStops and Gyms, to level 40 Trainers! In addition, level 40 Trainers worldwide will now be eligible to submit PokéStop and Gym nominations within Pokémon GO.

We hope that the launch of Wayfarer, and the global expansion of PokéStop and Gym nominations, will help in our continued efforts to create an engaging experience worldwide and give Trainers like you the opportunity to shape Pokémon GO.

You can learn more about Niantic Wayfarer and what makes a quality review by visiting wayfarer.nianticlabs.com.

Thank you for exploring with us, and as always, let’s GO!

—The Pokémon GO team

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här