Vilka appar använder jag mest och varför? Förstasidan i min iPhone 11 Pro Max brukar ge svaret. Dags för en koll.

Vi börjar upptill.

Settings, Calendar, Contacts, Camera, messages, Wallet och Photos är inbyggda appar. Tilläggs kan att jag har alla mina Apple-prylar på engelska, min iPhone, mina datorer och min iPad. Wunderlist är en to-do app som jag egentligen inte skulle behöva men synkroniseringen av Reminders fungerar illa just nu så jag använder Wunderlist som är gratis som ersättare.

Wizards Unite, Poke Genie, Pokémon GO – det är spel eller appar kopplade till spel. Swedbank är en banklapp, Slack en app för att samarbete med andra, ett slags avancerat chat med möjlighet att skicka filer mm. Tyme 2 är den app och den tjänst som jag använder för att boka upp nedlagd tid i olika projekt, hemsidor, appar och support. Podcast är en app som jag använder frekvent – poddar är en del av min digiutala tillvaro och jag följer och lyssnar på flera.

Authy genererar pinkoder för att logga in på olika webbplatser och tjänster. Storytel är böcker, traditionella och ljudböcker. Weather – väder. WordPress är en appo för den här bloggen, bland andra. Tweetbot, Facebook – är sociala tjänster. När det gäller Facebook så använder jag inte appen utan en länk i Safari. Det gör det lite svårare för Facebook att hålla reda på vem, jag är och vad hag gö News Explorer är en app som där jag har alla mina RSS-länkar.

Avslutningsvis en samling till av de inbyggda apparna.

 

%d bloggare gillar detta: