Nu stiger försäljningen av smarta mobiler igen för första gången på två år. Enligt analysföretaget Strategy Analyst så ökade försäljningen med 2 procent under det tredje kvartalet i år.

Samsung är fortfarande störst på marknaden med 7.23 miljoner telefoner levererade, Huawei på andraplatsen skeppade iväg 66.7 miljoner telefoner medan Apple pp en tredjeplats med 45.6 levererade telefoner.

Smartphones are back to growth! Global smartphone shipments grew +2% YoY to reach 366 million in Q3 2019. As predicted, volumes have stabilized and regrown in the second half of the year. Samsung maintained first position with 21% marketshare, Huawei hit a record 18%, while Apple held 12% in third place.

Strategy Analyst


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här