blank

Dags att titta på de appar som jag använder och som jag rekommenderar för iOS. Precis som när det gäller macOS så hare jag filtrerat bort de mest uppenbara apparna – Mail, Safari och några till. Det är liksom givna på en sådan här lista. Jag har istället försökt lyfta fram program som inte brukar få rubriker men som är viktiga, bra och värdefulla som verktyg.

Apollo

Apolle är en app för att hänga med på det stora digitala forumet Reddit. På reddit hittar du kanaler för snart sagt alla världens olika ämnen och det kommer hela tiden in nya inlägg. en liten guldgruva att gräva ut information ur.

iTV Shows

Gillar du tv-serier och hänger med i flera, samtidigt, så upptäcker du snabbt att det kan bli lite svårt att hålla reda på alla avsnitt. iTV Shows är appen du behöver. Lägg in dina favorit-serier så håller appen rad på när det kommit nya avsnitt och du kan bocka av de avsnitt som du har sett.

Vimeo

Jag gillar film, korta filmer och långa filmer och på Vimeo hittar jag massor av film, utan en massa störande reklam.

Change

Vad stor dollarn i eller hur mycket är en Euro värd? Det svarar Change på snabbt, enkelt och direkt i en riktigt snygg app.

Atomic Clock

Atomic Clock visar inte bara korrekt di – den ställer in din klocka i iPhone efter ett atomur ute på nätet också.

TimeMap

Vad är klockan i … Hur mycket ör klockan I Sverige när den är … i? Timemap är en app som håller reda på världens tidszoner.

Hitta Vänner

Apples egen app där du kan lägga in familj och vänner och alltid vet var de är.

Meddelanden

Meddelanden är också en av de inbyggda apparna och jag har tagit med den därför att jag skickat långt fler meddelanden än jag ringer. I Meddelanden finns också samlade trådar och diskussioner med vänner och inte minst mina närmaste. Vi har en ständigt pågående tråd där hela familjen heller kontakten med varandra.

Slack

Slack är en plattform för att skicka meddelanden, samla filer och andra funktioner. Det är en enkel och mycket smidigt plattform för att samarbete med andra.

Storytel

Jag läser böcker och lyssnar på böcker. Storytel har allt som oftast den bok jag letar efter, om inte så hittar jag en ny bok att lyssna på.

Andra appar

Det finns massor av fler viktiga appar som jag använder – Tyme 2, 1Password, WordPress, Day One, News Explorer men det är appar som jag antingen redan har skrivit om eller så är de som sagt rätt givna.Här eö en sluta på topp-appar som inte alltid kommer med på alla de här listorna. Därför fick de vara med på min.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här