blank

Brave är en webbläsare som bygger på Google Chrome med en viktig skillnad – Brave snokar inte på dig, tvärtom. Brave är byggd med integritet och rätten till din information i fokus. Det är dessutom en snabb, kraftfull och riktigt bra webbläsare – därför finns nu Macken med som en av dess kanaler.

Jag har hoppat fram och tillbaka mellan Apples Safari och Brave ett tag och till slut bytt webbläsare. Brave är påtagligt snabbare, renderar sidor snabbare och har dessutom en inbyggd annonsblockerare och en rad funktioner som alla har en sak gemensamt – se till att din information är och förblir din information.

Rewards

Brave har också ett system med “rewards” – ett alternativt annonssystem där du får betalt i kryptovaluta för att titta på en annons eller hemsida. Valutan samlas i din plånbok och sedan du i din tur skicka en slant till andra. En slags dricks, en uppskattning för vad andra gör, skriver eller skapar. Tanken är att du tittar på saker du vill titta på och får en ersättning för din tid.

Du kan även vitlista hemsidor du gillar och släppa igenom deras annonser. Något jag rekommenderar att du gör. Annonser är viktiga intäkter och om du gillar en hemsida,. en webbplats och en nyhetsförmedlare  – släpp igenom deras annonser.

Kanaler

Jag har nu anslutit Macken till Braves kanaler vilket betyder att om du vill så kan du skicka en del av det du får in till Macken och till den här bloggen – om du vill det, om du gillar Macken och tycker att det du hittar här är värt att läsa.

Ladda Ned Brave

Använder du länken ovan för att ladda ned Brave så får Macken en liten summa, kryptovaluta för det


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här