Nu har Jonny Ive lämnat Apple även mer officiellt. Hans namn och porträtt finns inte längre kvar på den officiella hemsidan.

Ive har lett Apples designarbete sedan 1996 och 2015 fick han titeln Chief Design Officer och har ytterst ansvarig för Apples all design – alla produkter. I juni i år meddelade Apple att Jonny Ive skulle lämna Apple och gå till det egna, nystartade bolaget LoveFrom. Ive har knutits till Apple som konsult. Nu har tydligen den tidpunkten infallit, i och med att hans bild, titel och uppgifter nu inte längre finns kvar på den officiella hemsidan.

Apple


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här