På Apple anser vi att integritet är en grundläggande mänsklig rättighet. Så inleder Apple sin nya avdelning på den officiella hemsidan. En avdelning som förklarar på vilka sätt Apple skyddar dig och din information. Det är det här som skiljer Apple från alla andra.

Hela Apples ekosystem genomsyras av den uppfattningen – din information är din information och du ska styra hur du delar, skickar och använder din information.

Varje Apple-produkt är designad från grunden för att skydda den informationen. Och för att ge dig möjligheten att välja vad du delar och med vem.

Vi har bevisat om och om igen att suveräna upplevelser inte måste ske på bekostnad av din integritet och säkerhet. De kan istället ligga till grund för dem.

Affärsmodell

I botten finns en radikalt annorlunda affärsmodell. Apple säljer inte reklam, säljer inte dina eller mina uppgifter. Tvärtom så ser Apple till att göra det svårt att  kartlägga dug, samla in information om dig och komma åt din information utan att du vet om det.

Oavsett om du tar en bild, frågar Siri om något eller får färdbeskrivningar kan du vara säker på att Apple inte samlar in personlig information som kan säljas till annonsörer eller andra organisationer.

Apple


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här