Apple fixade en del buggar i den senaste version av iOS, iOS 13.2 men nya buggar har tillkommit, bland annat en irriterande bugg som sannolikt är fel i funktionen att stänga med appar som inte är aktiva. Det betyder att multitasking inte fungerar som det ska i iOS.

Mutlitasking-funktionen innebär att en app kan ligga aktiv i bakgrunden, så att du kan hoppa mellan appar och göra olika saker. I iOS 13.2 stängs de ned alldeles för snabbt vilket gör att multitasking helt enkelt inte fungerar.

Batteritid

Min Apple Watch har nu åter vettig batteritid vilket ju är ett välkommet steg i rätt riktning. Synkroniseringen av Påminnelser fungerar fortfarande inte som de ska däremot..


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här