AppleTV+ har den bästa bildkvaliteten av de som skickar ut strömmar i 4K, skriver FlatPanels som gjort en test och en analys av det som skickas från olika tjänster.

AppleTV+ har den högst uppmätta kvaliteten hittills:

Apple TV+ has the highest streaming quality we’ve seen for 4K so far. It’s higher than most iTunes movies. Over the weekend, I took the first batch of measurements. I’m planning to do more later. It’s worth pointing out that Apple TV+ uses variable bitrate with a quite wide span from low to top, so the console must run for some time to calculate the average bitrate.

See has the highest bitrate so far. 29 Mb/s average video bitrate and 41 Mb/s video peak (I don’t know if it hits that occasionally or rarely, since the console only reports average and peak).

Flat Panels

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här