blankApple har skickat ut inbjudningar ett event i New York den 2 december. Av inbjudningarna framgår att det handla om appar – årets bästa appar.

Den som nu väntar sig, eller hoppas på, en massa tillkännagivanden om nya produkter lär bli besviken. Det är ett litet event, journalister och andra inbjudna endast och även om det inte kan uteslutas så skulle det vara högst ovanligt att tillkännage något annat än möjligen en så kallad speedbump.

I övrigt lär det handla om appar med fokus på att premiera de bästa utvecklarna.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här