I koden för den nya, senaste versionen finns ett globalt event nämnt. Ett event som alla ska kunna delta i, var de än befinner sig. Nyligen hittades även en bild på Regirock, Registeel och Regice – en trio som inte funnits med i spelet på ett tag. Macken försöker reda ut begreppen spekulerar vad det kan handla om.

Vi börjar med eventet “A Colossal Discovery”.

I koden finns ett globalt event nämnt, som Macken kunnat berätta om tidigare.

Pokémon GO: Koden i den nya versionen avslöjar massor med nyheter

Ticket: A Colossal Discovery
A ticket to access the "A Colossal Discovery" 
special event on November 2 from 11:00 AM to 
7:00 PM local time, wherever you are.


Det krävs en biljett och det är ett event som kommer att arrangeras den 2 november mellan 11.00 och 19.00.

Vad?

Nästa fråga är då vad detta event kan handla om och nu får vi lämna det vi vet och börjat att spekulera. Ska vi tolka koden så kommer eventet att kosta (coins) vilket betyder att du måste köpa en biljett för att kunna vara med.

Av koden framgår också att du kommer att kunna köpa din biljett från och med den 15 oktober fram till den 2 november.

Sedan då över till bilden ovan. Den har hittats i trafiken till och från Niantics system (data mining). Det är trion Regirock, Registeel och Regice som redan funnits med en vända i spelet men som. nu kan komma tillbaka, ska vi gissa även som Shiny Pokémonons?

Det rimmar med Niantics återanvändande av Legendarys och med att praktiskt taget alla Legendarys dyker upp i spelet 2-3 gånger, minst. Det är ju däremot inte mycket till “A Colossal Discovery”. Rimligen måste eventet handla om något mer.

Vad det kan vara får lämnas öppet tills vi vet mer.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här