Apple har släppt en ny uppdatering för macOS Catalina 10.15, en uppdatering som består av den tidigare så kallade “Suplemental Update” tillsammans med uppdateringar vilket enkelt uttryckt innebär att uppdateringen har uppdaterats.

Dyler det upp ännu en uppdatering till MacOS Catalina 10.15 så är det alltså inte du som minns fel – den har skölpats tidigare, för en vecka sedan. Nu kommer en ny, uppdaterad, uppdatering för samma version. Tekniskt så betyder det att du nu ska ha bild nummer 19A603 och inte som tidigare – 19A602. Nu ska tilläggas att detta inte gäller alla Mac-datorer. En del modeller kommer inte att uppdateras en gång till. Därför är det inte säkert att det dyker upp någon uppdatering om du klickar på funktionen att kontrollera din Mac (Software Update).

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här