Hur snabbt och hur ofta uppdaterar du dina Apple-prylar? Dags för en ny fråga på Macken och nu utifrån ett säkerhetsperspektiv.

De flesta, för att inte säga alla Apples uppdateringar, innehåller viktiga säkerhetsuppdateringar. Det är buggar och problem som har åtgärdats och det är säkerhetsnål som täppts till. Därför är det viktigt, för att inte säga extremt viktigt att hålla din iPhone, din Mac, din iPad och din Apple Watch uppdaterad med de senaste versionen av operativsystemet, appar och program – handen på hjärtat – gör du det?

Dags för en ny fråga på Macken!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här