Jag var tidigare en P1-människa. Den sån där som skyr modern, reklamfinansierad radio därför att jag inte orkar med all reklam. Lite märkligt kan tyckas med tanke på att det är det jag jobbar med ofta – reklam. Nu är det inte så mycket reklam som jag skyr som att jag älskar det långa oavbrutna samtalet.

I en snuttifierad tid där allt ska förkortas, allt ska gå snabbt och vi klarar bara av enkla förklaringar (överdrivet, jag medger det) så gillar jag när folk får tala till pinkt, när de ges tid att utveckla sina tankar och är där poddar kommer in. Jag lyssnar numera i allt högre grad på poddar och det kom med inköpet av mina gröna PowerBeats Pro.

Jag lyssnar på intervjuer och söndagarna inleds med P1 Morgon. Även om jag har tv:n på så kör jag Sveriges Radios app i tv:n och jag lyssnar på radio i min tv. I bilen är det P1 eller poddar som gäller, i mina härlurar så är det P1 och poddar som gäller.

Därför kommer det mer poddar på macken och flee tips om riktigt bra poddar. För er och min skull.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här