Den senaste betaversionen av iOS, 13.1.2, avslöjar att Apple snart kommer att lansera nya AirPods. Av den ikon som hittats i testversionen ser det också ut som att den nya versionen har en lite annorlunda design än de nuvarande.

Märk väl att detta nu är en liten bild, en ikon, och ta utseendet med en nypa salt. Det handlar mer om en antydan om en form och design än något annat men det finns också andra tecken i iOS 13.1.2 beta som pekar mot att det kommer nya AirPods.

Inställningar

Ikonen finns i en del av iOS för hjälpmedel, accessibility settings, vilket antyder att Apples nya AirPods även kan användas som ett hörhjälpmedel. I inställningarna finns också vad som ser ut att vara olika lyssnings-lägen – med eller utan “noise canceling”.

9 to 5 Mac


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här