Jag var tidigt ute och beställde min första Apple Watch innan den fanns i Sverige. Med klockan medföljde ett grönt armband som jag har kvar och som jag fortfarande kan använda – nu för den femte generationen av Apple Watch.

Under åren har det blivit fler armband, många fler och jag har en överfull låda med armband i olika färger. Jag kombinerar ihop flera färger, byter ofta och trots att armbanden köpts under flera år så passar samma armband fortfarande. Min senaste klockan var aluminiummodellen i guldfärg. En färg som inte riktigt passar ihop med alla färger så därför blev det en aluminiummodell i silver den här gången. Svart och silver är de två färger som enligt min mening fungerar med alla armband, alla färger.

Jag har en Apple Watch 4 på handleden men valde ändå att köpa den nya, fast jag egentligen inte behöver. Tekniskt duger Apple Watch 4 mer än väl. Det är en snabb klocka med alla de funktioner som jag anser mig behöva men nu är jag en hopplös Apple-FanBoy så det fick bli en ny klocka i alla fall. Min gamla går vidare till Kärleken som nyligen upptäckt fördelarna med Apple Watch.

Armbanden

Tillbaka till armbanden.

Apple har inte bara sett till att armbanden fungerar mellan olika modeller utan även mellan olika design och form. Gamla armband för 42 mm modellen passar som bekant även till 44 mm modellen. Jag inser att om Apple inte hade gjort detta så hade det kommit att ramaskri från användarna som investerat tusentals kronor i de dyrare armband som finns, även om jag har massor med armband så har jag inte köpt något av de dyrare armbanden. De är original förvisso men det är sportarmbanden som jag tycker sitter bäst, utan att klämma eller bli varma och sedan är det ett gäng armband från andra tillverkare.

Skulle armbanden inte passa så hade det inte blivit någon ny klocka, inte med mindre att den hade innehållit flera funktioner som jag anser mug behöva och detta vet Apple. Armbanden kan bli ett hinder för att sälja klockor så därför passar ett armband för Apple Watch 1 till Apple Watch 5.

Tack för det Apple!

%d bloggare gillar detta: