Nej, det handlar inte om besvikelse över den senaste matchen, som vi kan glömma illa kvickt. Det är mycket mindre dramatiskt än så – jag kommer att ingå som en liten kugge i hela det stora maskineri som är föreningen Skellefteå AIK inom kort.

Jag kommer inte att byta jobb, lägga ned vare sig Winterkvist.com eller den här bloggen utan det handlar om ett uppdrag som vi (mitt företag) kommer att göra för Skellefteå AIK:s räkning. Mer än så vill jag inte berätta just nu men det betyder också att jag skrivit min sista text som mer fri bokstavsknåpare på ett tag. Fri i den meningen att jag inte har några affärsmässiga relationer med Skellefteå AIK, vilket jag alltså kommer att ha framöver.

Texter

Därför kommer jag inte att skriva några fler texter, inte för att Skellefteå AIK har krävt det. Ingen i föreningen har framfört tanken eller tagit upp ämnet utan det är jag som väljer det därför att det inte är lämpligt att tycka en massa saker offentligt om dina kunder hur och i vilket sammanhang jag kommer att dyka upp i framöver återkommer jag till.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här