Area 51 är en hemlig flygbas ute i Nevada öknen. Den är omgärdad med sekretess, även om alla vet var flygbasen ligger, och den har en stor bred säkerhets zon runt själva flygbasen som patrulleras av beväpnad militär.

Det är förbjudet att köra in i skyddszonen och det är inte sannolikt att du lyckas att ta dig ända fram till flygbasen oskadd. Räkna med att militären kommer att öppna eld och detta utan förvarning. Nyligen kläcktes den riktig urdåliga idén att färska att storma Area 51 via ett uppropa i sociala medier.

More than 2 million people have marked themselves as “attending” a Facebook event called “Storm Area 51, They Can’t Stop Us” on Sept. 20. An additional 1.5 million people have expressed interest in attending, according to the page.

But attendees should be prepared for an impenetrable Air Force facility, complete with guards armed with M4-type weapons, night-vision goggles and surface-to-air missiles, said Kardian, who’s been in law enforcement for 33 years and has trained Navy SEALs and other military personnel.

Tungt beväpnad militär med automatvapen, bestyckade helikoptrar och stridsflyg är det du ställs mot. Taskiga odds helt enkelt.

The breakdown


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här