Jag hade koll på dagen, hela dagen och jag trodde att de uppsatta tiderna skulle räcka till – sedan ringde telefonen.

Jag brukar vara bra på att planera. Jag har ett eget stämpelur för att hålla koll på arbetad tid och jag ser till att kunder, projekt och uppgifter ska hanteras. De flesta dagar så fungerar det också men ibland kommer det där telefonsamtalet som kastar omkull allt. Tidsplanerna spricker, saker skjuts fram och det som då alltid hamnar i kläm är den här bloggen.

Andra hand

Hur mycket jag än älskar Macken  och hur roligt jag än tycker att det är att skriva så kommer Macken i andra, eller kanske rent av i tredje hand. det i sin tur leder också till att Macken liksom står still. Bloggen uppdateras inte som vanligt. det är så det är och det är så det kommer att vara. Ni vet, livet.

Fan ska vara bloggare, ibland.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här