På en direkt fråga om hur Softbank, Japansk teleoperatör, tänker hantera lanseringen av nästa iPhone-modell så kan SoftBanks Ken Miyauchi ha sagt för mycket.

Hans svar pekade mot den 20 september, med tio dagar kvar av månaden:

“I’m honestly thinking about what I should do for about ten days. Excuse me, I shouldn’t say that. Nobody knows when the new iPhone will be released […] When it is, it will be unbundled for at least 10 days. After that, it will be part of a bundle.”

Räknar du baklänges och tar i beaktande att Apple brukar vilja hålla sin keynote på en tisdag så landar du på tisdagen den 9 september. Apple brukar också slippa sina produkter till butikerna på fredagen, påföljande vecka och då blir det den 20 september.

De tio dagarna när viktiga i Samuel,anhanget därför att mötet med medierna handlade om en ny telekommunikationslag som träder i kraft den 1 oktober.

AppleInsider


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här