Har du ett abonnemang på Nintendo Online så kan du ladda ned och spela Mario Tennis Aces gratis från den 7 augusti till den 13 augusti. Bestämmer du dig för att behålla spelat så vänta med att köpa det till den 20 augusti.

Nintendo dig igång det som kallas “Game trials” för ett tag sedan i Japan och nu är det Europas tur. Det intressanta i sammanhanget är att olika regioner kan spela olika spel gratis under en period, som en test. I Japan var det Captain Toad: Treasure Tracker som erbjöds gratis och här i Europa är det alltså Mario Tennis Aces. 

Byta plats

Det återstår att se vad det blir för spel i Nordamerika och en gissning är att de här spelen kommer att byta plats med varandra framöver vilket betyder att du kommer att kunna testa flera nya spel gratis.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här