Detta är en rysk Äkta Människor, om ni kommer ihåg den svenska tv-serier om robotar som rymmer och som sedan gör upprör mot människorna. Nu ska tilläggas att det inte är en rysk version – Better Than Us bygger däremot på samma tema.

Året är 2029 och robotarna är skapade för vår underhållning och njutnings skull. De är sällskap både i och utanför sängen. De är också våra uppassare, de tar hand om barn och allehanda vardagliga sysslor. de här bottarna är nu inte välkomnade av alla. Det finns en grupp aktivister, “The Liquidators” som slåss mot robotarna och vill ha bort dem.

En dag rymmer en av robotarna, hitta en ung flicka som blir hennes 1:a användare. Flickans pappa är en av de som tillverkar robotar vilket komplicerar dert hela.

Netflix – Better Than Us

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här