Sent ikväll så släpps förhandsbokningen för nya Power Beats Pro och vill du vara först i kön så ta plats utanför någon av Apples butiker eller hos någon av deras återförsäljare imorgon bitti.

Power Beats Pro är Beats version av trådlösa små hörlurar, öronsnäckor som sitter direkt i örat. Ett alternativ till Apples egna AirPods.

Power Beats Pro kan inte laddas trådlöst men har bättre batteritid, ska tåla fukt (svett) och har “noise isolation”.

mStore är en av de butikskedjor som sälja Apples produkter och du kan förhandsboka PowerBeats Pro i någon av deras butiker. Enligt den information som jag har fått så är det den svarta modellen som du kan förhandsboka just nu. Modellerna i andra färger kommer att lanseras längre fram, vid ett senare datum.

Winterkvist.com är samarbetspartner med mStore och det är vår huvudsakliga, om inte vår enda, leverantör av de prylar vi använder. De har däremot ingen aning om att jag skrivit raderna ovan, länkat dem och de har naturligtvis inte betalat för det heller.

%d bloggare gillar detta: