Det är efter kriget, inledningen på det kalla kriget och jakten på kommunister i det brittiska styret. Agenter, spionage, svek och kärlek i en värld där du inte kan lita på någon.

Feef Symonds tränas för att bli spion men den karriären avbryts abrupt i och med freden så hon värvas istället som spion för att jaga kommunister i den brittiska administrationen, av amerikanarna. Officiellt har amerikanska soldater och agenter åkt hem. Kriget är slut och de har fullgjort sina uppdrag men några stannar kvar och bygger upp en inofficiell spionorganisation.

Brittiskt

Det är väldigt brittiskt, långsamt, lite stelt men också mycket välspelat där dialogen är viktigare än actionscenerna. Det är välgjort, oklanderligt hantverk och en tv-serie av bästa märke (utsökta klyschan).

Netflix – Traitors


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här