blank

blankHunden kallas människans bästa vän men för de här barnen och familjerna så är hundarna mer än det. De är mer än familjemedlemmar, mer än sällskap. De är vägen tillbaka till ett mer normalt liv.

Det handlar om servicehundar som hjälper barn med olika funktionshinder att leva ett lite mer fritt, normalt liv. Hundar som är medlemmar av en familj men som inte tillhör och som inte ska knyta ann till någon annan i familjen än det barn som behöver dess hjälp. Det blir en uppoffring för resten av familjen och speciellt om det finns andra barn i familjen. Hunden har en uppgift och den uppgiften gör före.

Hundar när också historien om hur mycket vi kan vara beredda att uppoffra för vår hund.

Vakar

Hundar är en varm, rörande och gripande skildring om vad en hund kan betyda i en familj och för en familj. En familj som kan sova lugnt därför att hunden vakar över den som har epilepsi. En familj vars barn nu kan gå ut, röra sig, cykla och var med andra barn i sällskap med sin hund som leder, hjälper och som vakar över dem. Det är en historia om band, vänskapsband mellan hund och ägare. Det är en massa historier om en massa olika hundar som alla har sin speciella plats i livet.

Hundar är en berättelse om hundar – mycket speciella hundar. Se den. Du kommer att må bättre efteråt.

Netflix – Hundar


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här