Mad Magazine, satirtidningen, försvinner ur butiker och tidningsstånd. Tidningen kommer bara att sälja direkt till abonnenter.

Inledningsvis så tolkades den nya typen av utgivning som början på slutet för den 70-åriga tidningen men det förnekar flera av de som regelbundet bidrar med material i Mad Magazine.

Mad Magazine var en del av min uppväxt och Macken X har lånat några av tidningens uttryck – “fluktar in” är lånat från Mad Magazine, exempelvis. Det sista numret som kommer att finnas i butiker är nummer 8 som kommer i augusti. Därefter kommer Mad Magazine bara att säljas direkt till abonnenter.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här