blank

Du kan som bekant köpa saker i Wizards Unite. Frågan är då vad du ska lägga dina surt förvärvade pengar på? Macken X tipsar om hur du spenderar dina mynt klokt.

Huruvida du ska lägga pengar på spelet eller inte är helt upp till dig. Du kan naturligtvis spela, samla mynt och köpa saker utan att betala för det men det kommer att ta tid. Vill du betala för olika saker så se det som en genväg – det går snabbare och det går lättare att spela.

Vad du ska lägga pengarna på och vad som kan anses vara mest värt att satsa på beror naturligtvis på var du är i spelet, vad du har behov av och hur du spelar så de de här tipsen mer som en vägledning än tvärsäkra rekommendationer.

blankUtökningar

Det är svårt att spela med det utrymme som erbjuds från start. Du kommer snabbat att ha samlat in en massa saker vilket gör att du inte rymmer mer prylar. Du kan inte brygga trolldrycker, samla nycklar och andra saker. Därför kan det vara bra att satsa på att utöka lagringsutrymmet så att du inte går miste om något värdefullt som du kan råka på när du är ute och spelar.

Nycklar

Nycklar kan också vara en god investering eftersom du kan låsa upp boxar och räkna in den distans som du går. Det kan vara bra att ha ett antal lediga nycklar som du kan använda om du hittar, får en riktigt bra box.

 

blank

Energi

Energi är fel, speciellt inte om du ska klara tuffa utmaningar och försöka frigöra Ofyndigheter som är extra svåra. Maghisk enertgikapacitet betyder att du inte behöver oroa dig för att göra av med för mycket energi eller att tiden för att lösa uppgifter tar slut. Du köper mer energi och tid helt enkelt.

Svartkonstvarnare

Svartkonstvarnare är inte heller en dum investering, speciellt inte om du valt Auror som yrke/jobb men även en djurskötare eller en professor bör varnas för svartkonst.

blankKit

Det finns även olika kit, paket att köpa, och precis som i Pokémon GO så handlar det om att gå igenom vad ett ett kit innehåller, vad du behöver och sedan vad prylarna skulle kosta att köpa lösa. Behöver du flera saker så kan ett kit vara en rätt bra affär.

Så vad kan då sägas vara lite mindre värt?

Jag skulle inte lägga mynt på att snabba upp en bryggning. Med lite god planering och genom att samla in rätt prylar och se till att sätta på en bryggning så kan du få ut dina trolldrycker utan att behöva att betala för det. Jag skulle inte heller köpa ingredienser för en bryggning om jag inte verkligen behöver trolldrycken.

Det kan också vara en god idé att hålla lite extra koll just på kiten/paketen då Niantic byter ut dem då och då.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här