Två modeller av iPhone kommer att ha stöd för 5G men först 2020, skriver Ming-Chi Kuo i sitt nyhetsbrev till investerare.

Samtliga modeller kommer att ha OLED-skärm vilket betyder att nu överger Apple LCD-skärrmar helt och hållet. Enligt Kom kommer en 5.4-tums modell och en 6.7-tums modell. Apple kommer även med 6.1-tums något billigare modell.

We expect that the new 2H20 iPhone lines will include the high-end 6.7-inch and 5.4-inch OLED iPhone models and the low-end 6.1-inch OLED iPhone. The 6.7-inch and 5.4-inch OLED iPhone models will likely support 5G. We expect that the PA usage of each 5G iPhone will be 200% more than the current number for iPhone models. Sole suppliers, including Broadcom (designer) and Win-semi (manufacturer), are the significant winners in this case. […]

We believe that the content of Apple and Qualcomm’s previous settlement includes Qualcomm’s release of partly 5G baseband chip source code to Apple for Apple’s development of own 5G PA/FEM.

Macrumors


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här