Donald Trump förnekar att han kallat Meghan Markle, “Nasty” och anklagar medierna för att ha hittat på allting. Sedan publicerat hans omvalskonto en ljudfil som bevisar det Trump just förnekat.

Meghan Markle är Duchess of Sussex, gift med Prins Harry.

Trumps omvalskampanj har också ett Twitter-konto och när det konto lägger myt en ljudfil som ska bevisa att Trump inte har sagt det han har sagt så bevisar ljudfilen precis det – Trump kallade Meghan Markle för “Nasty”.

Av ljudfilen framgår klart och tydligt vad Trump sa i intervjun med brittiska The Sun.

Golfapplåd!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här