blank– Du vart är Macken på väg egentligen?
– Utveckla frågan för jag ör inte söker på att jag förstår riktigt?
– Jo, jag tycker att innehållet har drivit iväg mot mer nöje, lite spel och lite saker som ligger utanför Apple, iPhone och Mac?

– Okej, då är jag med. Jo, det är nog helt riktigt. Innehållet har drivit iväg en smula på senare år eller kanske det senaste året. Jag ska inte säga att det är en plan eller särskilt medvetet men det är nog riktigt att det är mer spel och nöje nu män tidigare.
– Jag har inget mot utvecklingen, tvärtom, jag var bara nyfiken om det är medveten strategi eller?
– Kul att du gillar det. Nej, det är verkligen ingen medveten strategi. Mer slumpens skördar eller kanske snarare så att jag plockat med lite mer saker som jag när intresserad av.
– Jaha, jag som trodde att det var en del i en uttänkt plan och en strategi att bredda Macken?
– Jag skulle ju kunna slå mug för bröstet och påstå att det är så men det är det faktiskt inte alls. Frågesport kom till för att det är att göra och roligt att spela. Musiklistorna för att jag älskar musik och för att det var där jag började, som musikfotograf och sedermera skribent. Spela kom in när jag hittade tillbaka till min ungdoms spel och sedan har det bara rullat på.
– Macken är ju nästan ett livsstilsmagasin då?
– Oj, det lät stort, livsstilsmagasin, jag måste få smaka på ordet. Nej, det känns lite för stort. Macken X är en blogg, en personlig blogg där jag skriver en massa. Vill andra läsa så blir jag oerhört glad.
– Jo men det är ju ett livsstilsmagasin. Det handlar om Apples saker, hur du använder dem och sedan om en digital tillvaro.
– Kalla det en livsstilsblogg då kanske snarare. Magasin blir för stort.
– Vad har du för framtidsplaner då?
– Massor men alldeles för lite tid. Därför vill jag inte berätta något på förhand. Det blir lätt som ett löfte som jag kanske inte kommer att hinna med att infria.
– Inga nya områden som du tänker skriva om?
– Inte som jag kommer på nu men det finns konkreta planer på helt nya inslag. Saker som borde ha varit sjösatta för länge sedan men som inte har blivit av.
– Något lite större?
– Jo, det skulle jag nog vilja påstå men ska det bli verklighet så ska det bli bra och det kräver tid som jag inte har just nu.
– Jaha, vad när det som tar så mycket tid just nu då?
– Lax, massor av lax.
– Lax?
– Sportfiskesajter, på löpande band.
– Jaha, du sportfiskar?
– Nej,. det hinner jag inte. Jag bygger sportfiskesajter.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här