blank

Visningen av volym i iOS har varit föremål för många och långa diskussioner. Nu ser det ut som att Apple har lyssnat för i nya, kommande iOS 13 så ser inte volymindikatorn ut som tidigare – vilket även gäller Siri i en framtida uppdatering.

I iOS 13 så är visningen av volym betydligt mindre i storlek. Nu kan det komma ändringar även av hur Siri visas i Apples olika operativsystem.

blank

I macOS så ligger Siri (indikatorn) uppe i ena hörnet. I iOS så tar Siri upp hela skärmen i äldre versioner. Även visningen av Siri har varit föremål för diskussioner och Apple ser ut att hålla med om att Siri tar för mycket plast i iOS.

Ändringen av Siri kommer inte med i iOS 13, den version som släpps i höst men det kan komma i en senare uppdatering.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här