Winterkvist.com lanserar nu en enkel, lättanvänd lösning för att kontrollera sålda fiskekort. En lösning som bygger på att sålda fiskekort snabbt och enkelt kan kontrolleras med hjälp av en QR-kod.

Fiskekortskontrollanterna förses med en app och sedan scannar de sportfiskarens fiskekort (QR-koden) och får då snabbt upp alla orderdetaljer som visar vem som köpt fiskekortet, var och när. Kontrollen av giltiga fiskekort går smidigt och snabbt. I vår lösning för fångstrapporter ingår även rapportdelen som kopplas till ett formulär. Varje enskilt förvaltningsområde, FVO, kan sedan själva bestämma för vilka fiskekort det ska vara krav på fångstrapportering.

Veta mer

Kontakta oss om du vill veta mer om vår lösning för fångstrapporter, våra nätbutiker eller övriga produkter.

www.winterkvist.com

eller ring Mikael Winterkvist, telefon: 070-675 18 37