blank

Raid-veckan innehåller flera olika delar, en massa raider, en Lapras-del och massor av möjligheter att tjäna in XP och andra belöningar.

Under veckan körs alltså ett speciellt Lapras-event, den 25 maj från klockan 11.00 till 14.00. Då har du chansen att fånga en shiny Lapras, om du har tur. Under veckan så har du även chans att fånga en shiny Bronzor. Dubbelt med XP och dubbelt med Stardust,

Den 22 maj körs öven en raidtimme med extra många raider mellan 18.00 till 19.00.

Ikväll efter 22.00 drar det igång.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här