blank

Den heter Manbang och är en tv-box för streaming och den är utvecklad av Nordkorea, en av världens hårdaste diktaturer.

Det är en IP-tv box som ger tillgång till godkänt material i landet.

The additional TV stations it carries have a wider selection of entertainment programming than Korean Central Television (KCTV) with movies, sports and documentaries, so they also might make it less likely that the bored stray away from state media to illicit foreign programming. If that is the case, then the introduction of Manbang could be further evidence of the widespread viewing of foreign content.

38north.com

Nordkorea har idag fyra tv-kanaler som inte är tillgängliga i hela landet pga av att det inte finns tv-master överallt. Lösningen är då en IP-tv box – Manbang.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här