Apple slår tillbaka mot anklagelserna om att ha ett monopol på app-marknaden i en egen del av den egna hemsidan. På sidan redovisar Apple sin syn på App Store.

Appels genomgående argument är förtroende. Kunderna ska kunna lita på att App Store inte innehåller appar som är stötande, som stjäl information eller som är skadliga.

As part of our rigorous app review process, we use a combination of automated systems and hundreds of human experts. This team represents 81 languages across three time zones. We work hard to maintain the integrity of the App Store. In fact, since 2016, we have removed over 1.4 million apps from the App Store because they have not been updated or don’t work on our most current operating systems. This helps unclutter the search for new apps, and makes it easier for users to find quality apps.

Apple klargör att App Store är deras butik och att de också tar ansvar för den. Utvecklarna har ett regelverk att förhålla sig till som bottnar i Apples uttalade mål – användarna ska ha förtroende för App Store. Apple slår också hål på argumentet att App Stores regelverk skapats för att Apple ska tjäna en massa pengar.

84% of apps are free, and developers pay nothing to Apple.

Like any fair marketplace, developers decide what they want to charge from a set of price tiers. We only collect a commission from developers when a digital good or service is delivered through an app. Here are some of the ways developers commonly make money on the App Store.

Apple

%d bloggare gillar detta: