Jag har nu lagt till lite mer text om vad Macken X samlar in om dig som besökare. Det är inga förändringar utan det är en del förtydliganden som texten kompletterats med.

Mitt mål är att vara tydlig, begriplig och transparent. Samtidigt så finns det kopplingar via plugins och sociala medier som samlar in information i sin tur och som placerar cookie-filer i din dator och i dina prylar.

Det här samlar Macken X in om dig som besökare

Därför har jag uppdaterat texten ovan med lite mer detaljerad information om vad Macken X samlar in när det gäller statistik – besökare, vad folk läser, var de kommer ifrån och så vidare. Helt anonym information som bildar underlag för statistik. Har du frågor eller funderingar så tveka inte – skriv en kommentar i texten ovan så lovar jag att svara.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här