Det hade kunnat bli ett litet utropstecken, ett litet komma och en humoristisk liten anekdot men då Donald Trump radar upp den ena dåliga, påhittade ursäkten efter den andra så har hans nya namn på Tim Cook fått mycket större proportioner.

Trumps stupade ego sätter hinder i vägen och hans agerande blir en skolbok på hur du inte ska göra, säga och agera om du vill att saker ska försvinna ur fokus.

Till saken gör att det fanns gott om kameror vid mötet och det Trump sa dokumenterades – utförligt. Alla kan höra det Trump sa, alla kan med egna öron bedöma och det är helt och klart uppenbart att Trump snubblade på orden och döpte om Apples chef. Ett litet roligt misstag i de flesta andras värld men inte i Trumps.

 

Donald Trump förnekar att han sagt fel och hävdar att han drog ihop Tim Cook och Apple för att spara tid och ord. Istället för att ta saken med en klackspark, skratta lite åt sig själv och gå vidare så väljer Donald Trump att kritisera medierna och beskylla dem för lögner.

För att de förmedlat det han faktiskt sa.